Codzienne mycie ręczne naczyń. Skoncentrowany płyn do ręcznego mycia naczyń na bazie anionowego środka powierzchniowo czynnego o zapachu gumy do żucia. Dzięki obniżeniu napięcia powierzchniowego wody oraz doskonałej zdolności zwilżania skutecznie usuwa zanieczyszczenia pocho- dzenia spożywczego, tłuszcz, brud, odbarwienia po kawie i herbacie, jak również zapobiega żółknięciu naczyń z tworzyw sztucznych. Doskonale myje naczynia szklane, emaliowane, stalowe i aluminiowe.
Atest PZH nr HŻ/01565/01/2007.
Naczynia kuchenne.
• stężenie 10-50 ml / 1 l wody;
• stare zaschnięte tłuszcze 100 ml / 1 l wody;
• temperatura wody 40 °C;
• koncentrat - temperatura wody od 20 °C;
• podawać przez dozownik;
• spłukać czystą wodą.
Można stosować koncentrat.